25.07.2006 г., 0:50 ч.

Тебе искам 

  Поезия
780 0 7
Тебе искам,
а сякаш друг се надявам се да дойде.
Тебе жадувам,
а като затворя очи, не мога да те видя.

Какво става с мене?
Тебе искрено и силно аз обичам,
а не ми стига просто да те имам.
Тебе любя ненаситно, а в сърцето - тишина е.

Тебе искам да науча,
да бъдеш човек, а не машина,
да не отговаряш според зависи,
а каквото ти си мислиш.

Исках да ти опиша -
как виждам и чувствам любовта си.
Помолих те да опиташ,
а не да повториш всичко машинално.

Тебе искам аз да променя,
не, за промяна нивга не е късно,
но важно е и ти да я поискаш!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??