9.12.2010 г., 9:10 ч.

Тебе съм чакала 

  Поезия » Любовна
622 0 5

 Не съм обичала мъже безброй.

Не съм дарявала и младото си тяло.

Аз търсих  само теб, единствен мой,

с душа за теб, до болка  закопняла.

 

В мига, във който те намерих,

в мига на първата ни среща,

почувствах, че криле разперих

и пламна в мен кръвта гореща.

 

Тогава ме обгърна светлината.

От твоята усмивка озарена,

превърнах се във слънчева позлата,

в море от обич  чиста отразена.

            

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??