Днес е f*cking петък.
Ден за равносметка.
Ден на краят адов
и начало на досада.
Засада ме очаква.
Засяда ми в устата
таз думичка еднаква,
безлична и ръбата.
Днес е просто ден
за още един anti-angin.
И после в кушетката мека
да образувам пътека -
към минало, настояще и бъдеще,
към произхода на човека...
02.2000
© Хел Всички права запазени