27.11.2007 г., 18:04 ч.

Тежка любов за обичане 

  Поезия » Любовна
1072 0 10

Тежка любов за обичане

 

Тежка любов съм за обичане -
узряла, но не съвсем още.
Трудна любов - до поискване -
прежадняла, от сухите нощи.

 

Птица съм - черна в небесата -
поглед свела, но силна все още.
Дяволична магия - във водата -
отмаляла, без чужди гости.

 


Есен съм - меланхолична и сълзлива -
като тихите дъждовни площи.
Листо съм, което тръпнещо се свива -
като буря пред затишие нощем.

 

Голяма лудост съм за отричане -
посивяла, от крехките кости.
Тежко вино за напиване -
отлежало, но не съвсем още.

© Надя Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??