31.12.2010 г., 14:52 ч.

"Тежък характер" 

  Поезия » Любовна
1122 1 6

 

 

Като вино червено,
като сън в лятна нощ,
като утро ранено,
като белег от нож
още бягам след тебе,
моя трудна любов.
Като отговор на моите въпроси,
като лунен залез на брега,
като утрин - синя и трептяща,
наслоена с мъничко тъга.
Като тежка циганска магия,
като стих непосветен -
все те търся и зная,
че си тайно до мен.
Ти дойде и преобърна
в хаос целия ми свят,
но аз вярвам - живее
любовта още в нас.

 

 

http://vbox7.com/play:246448fe

 

 

 

 

 

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??