27.01.2008 г., 12:09 ч.

Тела и мечти 

  Поезия » Любовна
517 0 1

Сърцето ми се потопи в стъклен свят.

Ръцете ми палово те гушкат.

Устните ми жадно те целуват.

Твоят образ ме обгражда с подкови.

Топли мисли стоят до мен.

Косите жадно се разнежват за теб.

Телата като подкови се събличат.

Разгонени улици се движат около мен.

Писъци от хора.

Замръзнали площади стоят до мен...

А ти - някъде до мен...

 

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??