2.08.2014 г., 19:00 ч.  

Телефонна любов 

  Поезия » Любовна
583 0 0

Телефонът тихичко мълчи,

пита ще звъннеш ли ти,

гласа ти нежен пак да ме заплени

и усмивка лицето ми да озари,

сякаш до мене си ти.
Телефонна любов, нарекох я аз
специално за теб
в този час! 
 ;) ♥


Калина Петкова
02.08.2014
гр. Русе 

© Кали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??