Aug 2, 2014, 7:00 PM  

Телефонна любов 

  Poetry » Love
578 0 0

Телефонът тихичко мълчи,

пита ще звъннеш ли ти,

гласа ти нежен пак да ме заплени

и усмивка лицето ми да озари,

сякаш до мене си ти.
Телефонна любов, нарекох я аз
специално за теб
в този час! 
 ;) ♥


Калина Петкова
02.08.2014
гр. Русе 

© Кали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??