23.05.2012 г., 12:58 ч.  

Телесна азбука 

  Поезия » Еротична
1281 0 4

(по повод 24 май - посвещавам на буквите дискриминирани, заради точката "Ж", или както казва сексоложката Кобилкина от "Шоуто на Слави": "Жената има много точки по тялото си, но, поради неграмотност, мъжете не подозират за тях")

 

в началото бе...

А - апликирано спермословие

Б - балон от мъхени въздишки

В - ваксинирано желание

Г - гейзер от емоции

Д - дънни пеперуди

Е - експлозия от трепети

................

З - залив от копнежи

И - искрящо вглъбяване

Й - йогурт от екстази

К - кесия от аромати

Л - лоно на греха

М - мистична дактилност

Н - нектар от феромонен звездопад

О - огледална мишена

П - пустиня от теменужени оазиси

Р - раздиплена сетивност

С - свърталище на удоволствия

Т - тресавище от нега

У - узурпирано подхълмие

Ф - факла от очаквания

Х - хаотично-хипнотична жарава

Ц - църква разкрачена

Ч - черешова чакра

Ш - шатра от шоколадени устни

Щ - щедрост фонтанна

Ъ - ъглошлайфане на допрени бенки

Ь - междусрочна ваканция поради бездумие

Ю - ютиена фригидност

Я - язък за ограмотяването

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Азбуката ми харесва и аз обърнах внимание на пропуснатата буква,но сигурно има някакъв скрит смисъл,незнам?
  • Дени,умишлено няма нищо за буква "Ж",защото е писано,писано за нея....,но щом държиш да има ,ето ти
    Ж - жабуркане на жезъла преди жигосване
  • Изискан шинтоистки вариант на "Адам е бил ебач на Ева, аллахверди, аллаахверда" с дзен елементи.
    Вече и в Токио могат да си пеят Азбуката - тихо, кротко, по човешки, с липсващ 15-ти камък в Рьонджи.
  • Хименно! И `щото няма нищо за "Ж" - к`о шъ каЙш за жабуркане със Смирнофф? Женското Аз(буки), пречупено през мъЖкото его се измерва в промили!
Предложения
: ??:??