12.12.2007 г., 8:54 ч.

Телевизионна физотоника за хора , които взимат антидепресанти... 

  Поезия » Друга
1040 0 6
Раз, два, три....
Забрави, забрави, забрави...

А сега стъпка встрани...
Не мисли за това... не мисли...

и раз, два, три...
и пак Помни, и пак помни, и пак помни...

Айде всички...
съжалявай... съжалявай... съжалявай...

и пак...

и отново...

и пак...

и отново...

и пак...

и отново...

и пак...

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??