1.04.2017 г., 13:18 ч.

Теменужена градина 

  Поезия » Пейзажна
379 2 2

 

Теменужена градина

 

Боже, колко е красиво,

пролет е дошла...

Земята разкрасила

с най дивните цветя.

 

Градина теменужна

на слънцето блести.

Струна чудотворна

отново в мен трепти.

 

Най различни теменужки

с цветове на дъгата,

по форми подредени,

никнат в тревата…

 

Багрите преливат,

светят в душата…

Пролетта отново

пленява с красотата.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво поетично описание на пролетта. Поздрав!
  • Браво,Лилия!Освен теменужки има и една красива Лилия,при това талантлива!😍
Предложения
: ??:??