22.03.2009 г., 13:01 ч.

Температура 

  Поезия » Любовна
2275 1 15

37 - Започва се.
Вдигам тази нощ температура.
Просто настинка безпочвена.

Чу ли? Не болка по него. Простуда.

38 - Сериозно е.
Краде от гласа ми ангината.
Не от любов светят очите ми. Грозно е
да следиш как гасна в него, подмината.

39 - Замъглява се.
Дробът спира в последна агония,
в опит въздух да вземе. Но дави се.
Не треперя от желание. Пневмония.

40 - Хайде, унасяй ме!
Да не виждам, не помня и зная
колко той уникално прекрасен е,
но погледът му с друг на треска играе.

22.03.2009г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??