31.10.2009 г., 20:01 ч.

Теорема на многоточията 

  Поезия » Друга
511 1 4

Ако аз съм точка А с център "любов",
а ти си точка Б с център "нуждая се от нея" - 
то между нас ще съществува отсечка с дължина
"Цял живот".
И ако тази отсечка е надеждна и може да издържи
компромисите на нашата споделеност,
то ние ще останем свързани завинаги.
Ако обаче моята "любов" се загуби, 
или твоята "нужда" изчезне - 
ние ще бъдем само точки от поредното ненужно многоточие.


Ако аз съм точка А с център "липсваш ми"...

© Александър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??