13.03.2008 г., 9:46 ч.

The Cube 

  Поезия » Гражданска
684 0 2

 

THE CUBE

по едноименния филм но по-страшно

 

Живот кубичен,
понякога лиричен,
друг път меланхоличен,
не дай си боже
сеизмологичен
в тоз свят епичен
и в блок неутопичен.

Отляво Минчеви
се размножават
или пък кеф си тих
доставят.

Отдолу Тинка тихо плаче:
млад мъж погребва,
а в люлката спинка юначе.

От дясно бай Доньо чикиста
лала Пена пребива -
за две-три маниста
врата й извива.

Отгоре Георгиеви
поливат нов Форд.
Люта чалга и сливова
се леят навред.

Така живота тече си
във нашия блок
грозен, притиснат, невчесан,
стърчащ като чалга куплет.

© Атеист Грешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??