Ти
Във вечността,
в реалността
един
ще бъдеш ти.
И сам ще вървиш.
Ще те мачкат
и подтискат.
Ще те бутат
и притискат.
Ще те тъпчат,
но ще устоиш.
Ще се осъзнаеш
и ще продължиш.
Ще се извисиш.
Един-единствен.
Ще воюваш
и ще победиш.
Ще си вярваш
и ще бъдеш.
Във вечността,
в реалността
ще пребъдеш
сам единствен Ти.
© Мария Георгиева Всички права запазени
Харесах, Мария!
Поздрав!