30.11.2007 г., 17:20 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
994 0 4
Твоят глас ме омагьоса,
твоят смях ме заплени.
Та дори и гола, боса,
пак жадувам твойте устни.
Във душата влезе ти.
В душата, в моите мечти...
И в ума си...
Първа мисъл си дори.
Ще целуна твоите коси,
ще потъна в твоите очи,
ще усетя твоя глас
и тогаз
душата си загубила ще бъда аз...

© Галина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??