Nov 30, 2007, 5:20 PM

Ти 

  Poetry » Love
1128 0 4
Твоят глас ме омагьоса,
твоят смях ме заплени.
Та дори и гола, боса,
пак жадувам твойте устни.
Във душата влезе ти.
В душата, в моите мечти...
И в ума си...
Първа мисъл си дори.
Ще целуна твоите коси,
ще потъна в твоите очи,
ще усетя твоя глас
и тогаз
душата си загубила ще бъда аз...

© Галина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??