2.02.2010 г., 10:04 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
1453 0 19

И когато отворя пред тебе

на небето красивите двери -

ще преминеш през тях като огън,

който пали звездите и денем.

 

Ще блестиш по-красив от луната,

потопила лъчи във морето,

а вълните със глас на сирени

ще огласят с любов тишината.

 

Ще те чакам, там на скалата,

във коралово нежна премала,

бяла чайка ще е душата ми.

И ще любиш небето и мене.

 

 

1984 г., Бургас

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??