20.12.2008 г., 12:24 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
793 0 2
 

Ти си сняг - немея

пред твойта нежност бяла.

Ти си сняг - и тлея 

- искрица затрептяла.

 

Ти си сняг - треперя

пред твойта краткост силна.

Ти си сняг... И чезнеш

от топлина обилна.

© Мартина Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??