Dec 20, 2008, 12:24 PM

Ти 

  Poetry » Love
663 0 2
 

Ти си сняг - немея

пред твойта нежност бяла.

Ти си сняг - и тлея 

- искрица затрептяла.

 

Ти си сняг - треперя

пред твойта краткост силна.

Ти си сняг... И чезнеш

от топлина обилна.

© Мартина Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??