10.01.2009 г., 20:51 ч.

"Ти" 

  Поезия » Любовна
496 0 0
Името ти ще изпиша в моето сърце
и ще заключа в мислите си твоето лице.
Очите ти пред мене са в безкрая,
да целувам твоите устни единствено желая.

Безумно влюбена съм аз,
защо не го признах пред тебе в онзи късен час.
Ах, любов далечна,
защо не можеш да останеш вечна?

Не искам пак да е самотен този ден,
защо си толкова далеч от мен?
Искам да потъна в твоите ръце,
да обходя с устни любимото лице,
да чувствам ударите на твоето сърце.

Сладко е любовното страдание,
да те обичам, съкровеното желание!

© Мариета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??