24.12.2010 г., 23:34 ч.

Ти! 

  Поезия
605 0 0

Черни светлини

огряват безсърдечни очи.

Откъслечно разбираш

и мисли не подбираш.

 

С острие от думи

отвори малки рани,

но дълбоки и болят,

и гледа тайно сълзи да горят.

 

С пелерина тъмна покриваш

и мечти дълбоко скриваш.

Със смях смеха убиваш...

И човешкото в човека взимаш.

© Цветан Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??