18.08.2007 г., 22:02 ч.

Ти 

  Поезия
628 0 2
Твоите кафяви очи ме пленяват
отдавам се на теб сега.
Те така ме заслепяват,
че съм твоя на мига.
Твоята усмивка е така чаровна
и аз завинаги ще съм до теб,
сега във тази нощ греховна
ще се слея аз със теб.
Твоето сърце е само мое,
знам, че винаги ще е така,
защото ти дадох всичко свое
и ти реши да направиш това.
Твоята ръка ме гали нежно
и сърцето ми забива лудо,
да сме заедно е неизбежно,
а любовта ни е прекрасно чудо.
Твоите устни моите целуват
как красиво е всичко при нас
те не могат, и не се преструват,
пожелавам това и на вас.

© Десислава Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??