6.05.2011 г., 0:40 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
651 0 1

     ZoV - ти 

 

       Изгаряш сърцето 

       с твойта огнена усмивка 

       пламва всичко в мен 

       пламва всичко в меен 

 

       Отключи душата 

       както никой друг преди 

       ти и само ти 

       ти и само ти...

 

 

 

       ти 

       ти си вътре в мене бейб 

       както никога преди крещи 

       моето сърце ти чуваш ли

 

       ти 

       ти си вътре в мене бейб  

       както никога преди крещи 

       моето сърце ти чуваш ли

 

 

       Аз съм ченгето 

       със любовни белезници 

       което теб глоби 

       със любов да те дари 

 

       Дори и да страдам 

       о аз ще рискувам 

       със теб да бъда аз 

       само с теб само с теб  докрай...

 

 

 

автор: Димитър Ангелов (група ZoV)

музика към текста: Димитър Ангелов (група ZoV) 

05.05.2011г.

 

 

 

 

 

 

© Димитър Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • може да посетите страницата на група ZoV във facebook : "ZoV"
    http://www.facebook.com/pages/ZoV/178287678888710

    а ето тук може да видите живото изпълние на тази песен >
    http://www.youtube.com/watch?v=B_uF2Y5JHdo
Предложения
: ??:??