7.09.2011 г., 15:32 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
760 0 4

Казват, любовта е там -

дето мислите ти все препускат,

може би е тъй - не знам,

зная само, че не ме напускат.

С тях се будя сутрин,

вечер ме приспиват

в сънищата и пред погледа ми - ТИ,

тръпчици студени ме побиват,

телефонът дълго ако замълчи.

Казваш, любовта е тук -

в топлината на прегръдката ти тиха

и дошла е мълчешком, без звук,

нашите души се преоткриха...

Търсещи любовна тръпка,

детски, неуверени и плахи,

сторили сме първа стъпка -

напук на всякакви заплахи...

Казвам, днес ми е щастливо,

искам с теб да съм - ще бъда!

Пъдя вече чувството страхливо -

ТИ си ми последната присъда!

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??