10.05.2014 г., 21:48 ч.

Ти... 

  Поезия » Любовна
641 0 4

Усмивката ти радва ме всеки ден,

очите ти красиви омайват ме безкрайно...

Ръцете ти, мечтая аз, да са в мен,

да ме прегръщат и галят всеки божи ден.

Ти си като птичка, която лети в безкрайните небеса, всеки ден.

Когато появиш се ти, радостта в мен започва да кипи.

Ти си като нежен бриз,

лекичък и мек сюрприз.

Походката ти елегантна ме плени 

и във високи небеса ме из-пра-ти.

Огънят в мен си ти

и той бушува всеки ден дори.

Любовта аз открих...

И се преродих! :)


© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??