Усмивката ти радва ме всеки ден,
очите ти красиви омайват ме безкрайно...
Ръцете ти, мечтая аз, да са в мен,
да ме прегръщат и галят всеки божи ден.
Ти си като птичка, която лети в безкрайните небеса, всеки ден.
Когато появиш се ти, радостта в мен започва да кипи.
Ти си като нежен бриз,
лекичък и мек сюрприз.
Походката ти елегантна ме плени
и във високи небеса ме из-пра-ти.
Огънят в мен си ти
и той бушува всеки ден дори.
Любовта аз открих...
И се преродих! :)
© Маргарита Георгиева All rights reserved.