6.07.2008 г., 16:57 ч.

Ти... 

  Поезия » Любовна
935 0 1
Ти...

Ти... Любовта, която тъй дълго чаках!
Ти... Сълзите, които ден и нощ изплаках!
Ти... Безкрайна болка и тъга!
Ти... Любов, обречена на самота!
Ти бе човекът, който ми показа
какво е всъщност студенина!
Ти бе човекът, който ми разказа
най-тъжната приказка за любовта!
Душата ми разкъсана е тъй жестоко,
потънала в морето от моите мечти!
Плачеща се моли тя дълбоко
за любов, милост и по-светли дни!
Доволен си! Виждам твоята усмивка!
Тъй красива за моето нещастие блести!
А болката в мен не стихва
и не пресъхват моите очи!
Хайде, пирувай за своята победа!
Та нали тя те издигна на върха!
Хайде, радвай се, но не забравяй,
че всичко ще ти се върне до последната сълза!

© Тери Герова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??