25.11.2007 г., 19:22 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
827 1 2

 

Като утринен изгрев

живота ми осмисли.

Съдбата с теб ме запозна

и аз не знам защо така.

 

Знам само, че с теб

ме срещна тя сега.

Като звезда на небосвода

за мене ти изгря.

 

В този свят, изпълнен

само с болка и тъга,

ти измъкна ме от таз мъгла

и издигна ме над тази суета.

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??