5.01.2018 г., 23:16 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
744 2 2

И накрая 
Ще крещя
Със цяло гърло 
Ще крещя

Всеки ще ме чуе 
Ще ме чуеш ти 
Очите ти може и да се напълнят със сълзи
Но от радост не от мъка 

Ще ме чуеш и само ти ще разбереш 
Колко много значиш ти за мен
"Ще се си кажеш колко е далеко...
А гласа и чувам сякаш е до мен"

Ще ме чуеш
Как ти шепна тихо ясно
В твоето ушле:
"Нищо че далеко съм, но винаги си в моето сърце".

 

            За Б.Д

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??