И накрая
Ще крещя
Със цяло гърло
Ще крещя
Всеки ще ме чуе
Ще ме чуеш ти
Очите ти може и да се напълнят със сълзи
Но от радост не от мъка
Ще ме чуеш и само ти ще разбереш
Колко много значиш ти за мен
"Ще се си кажеш колко е далеко...
А гласа и чувам сякаш е до мен"
Ще ме чуеш
Как ти шепна тихо ясно
В твоето ушле:
"Нищо че далеко съм, но винаги си в моето сърце".
За Б.Д
© Ем All rights reserved.