11.09.2018 г., 22:30 ч.

Ти 

  Поезия » Любовна
409 0 0

ТИ

 

Отдъхнах си!
На улицата днес те срещнах!
Не бях те виждала... от близо век,
очите ми, без дъх те търсят,
те търсят твоят поглед... уморен.

 

Усмихнах се!
На сърцето си до болка наранено,
в твоя поглед днес открих мехлем,
докосни очите ми, до болка уморени,
от търсене на теб, във всеки следващ ден.

 

Поплаках си!
А уж нямаше да плача!
Заслужи ли сълзите ми, кажи?
Целувам те в съня си и във мрака,
пак търся теб, любов, пак търся теб!
Нали...

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??