5.08.2007 г., 22:26 ч.

Ти 

  Поезия
680 0 0
Очите твои - сладък карамел,
сладко гледат те към мен.
Ръцете ти - силни, но нежни,
изгарят всяка част от мен.
Устните ти - меки и топли,
докосват всяка част от мен.

Разтапям се в обятията твои
и мисля си за всичко между нас.
Помня първата ни среща,
лъчите в твоите очи.
Помня първата целувка,
с устни ти ме изгори.
Помня първата ми нощ със тебе,
как със устни ме обходи ти.

Все още съм със тебе
и обичам те както никога преди!

© Мария Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??