27.11.2008 г., 11:09 ч.

Ти 

  Поезия
576 0 4
 

Родих те в съня си,
изваях те в мисли,
в мечти те преплетох,
с копнежност живях,
когато те срещнах,
смутено пристъпих,
в очите погледнах,
и с сърцето познах!

 

 

 

Отнесе ме в Рая!

Но вкусих и Ада!

А това,че обичам сега?!

Щом  ти не желаеш,

и друга мечтаеш, боли ме!

Но знаеш ли - аз ще се справя!

Така ставам по-силна  жена!

© Вероника Валери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??