Родих те в съня си,
изваях те в мисли,
в мечти те преплетох,
с копнежност живях,
когато те срещнах,
смутено пристъпих,
в очите погледнах,
и с сърцето познах!
Отнесе ме в Рая!
Но вкусих и Ада!
А това,че обичам сега?!
Щом ти не желаеш,
и друга мечтаеш, боли ме!
Но знаеш ли - аз ще се справя!
Така ставам по-силна жена!
© Вероника Валери All rights reserved.