28.05.2007 г., 14:35 ч.

Ти 

  Поезия
1025 0 4

Ти

Ти си Всичко
...

Няма дъх.
Няма зов.
Само Любов:

без начало;
Без край;
Без условия: грешна.
Трезва, пияна и днешна.

И няма дъх.
Няма зов.
Вече готов,
на Обичта късния зов
да посрещна.

21 ноември 2001, Каримун

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??