13.10.2007 г., 21:49 ч.

Ти 

  Поезия
748 0 11
                                  

                                 на мама


Ти златно слънце ли изписа
с усмивката си в онзи ден?
И с любовта си ме ориса -
да бди завинаги над мен!

Звездите ли нощес помоли
да пазят винаги съня ми?
Ти с бурите ли си говори,
че днес пропускат те дома ми?

Ти вятъра ли си целунала,
че ме целува всеки ден?
С морето ли си ти лудувала,
че то лудува днес със мен?

   Събрала земните стихии
и укротила ги с добра ръка,
Ти ясен път напред откри ми,
по който аз спокойно да вървя!

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??