5.03.2008 г., 21:17 ч.

ти 

  Поезия » Любовна
701 0 4

Ти обичаш да те наранява...

аз не мога да те нараня.

Ти обичаш да те огорчава...

аз не мога да те огорча.

Ти обичаш да те мрази...

аз не съм способна на това.

Ти сякаш искаш в краката и да лазиш...

ами няма да те спра.

Ти харесваш това, че все я няма...

аз винаги ще бъда тук.

Тя обича с други да се забавлява...

аз не мога да обичам друг.

Ти обичаш да те кара да ревнуваш...

аз не бих забравила за теб.

Ти обичаш с нея да се караш...

аз искам да говоря с теб.

Харесва ти, че не прощава...

аз мога всичко да простя.

Тя да бъдеш себе си не позволява...

аз ти давам свобода.

Ти харесваш, че грешките си не признава...

аз не се предавам само, ако ти грешиш.

Защо обичаш да те наранява?

Ако правех като нея, щеше ли да ми простиш?

© Нелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво.Продължавай да бъдеш себе си, такава, каквато си.А той може би ще те оцени, но късно! Тогава ти ще си добре, а той ще страда.
  • Добре дошла и от мен!
    Стихът ти много ми хареса!
    Бъди себе си,не изневерявай на себе си,никога,заради никого!А той,навярно рано или късно ще те оцени!
  • Поздравления
  • Хубав стих!Добре дошла,Нелина!
Предложения
: ??:??