9.10.2008 г., 22:11 ч.

Ти бъди любовта 

  Поезия » Любовна
599 0 0
Ти бъди любовта

Опари ме пак с очите си красиви,
докосни ме с огъня на любовта.
Направи с нежност дните ми горчиви,
двама с теб ще сътворим света.

Докосни ме с твойте нежни ръце,
покажи ми какво е за теб любовта.
Нека чувствам топлина и магията,
нека гори в страстта.

Понеси ме като вятър южен,
прегръщай ме, гали ме с ръце.
Казвай ми, че съм ти нужна,
че без теб е самота.

Ела при мен,
подари ми сили за живот.
Покажи ми свят, добър, а не жесток,
покажи ми, че животът е с щастие обграден,
бъди ти моя тайнствена магия.

Нека в твоя поглед да съм,
нека не ме забравяш, а аз едно
ще ти разкрия, че вечно за тебе
ще мечтая и тебе ще обичам.

Ти ще бъдеш създаден от любовна магия.
Ти ще бъдеш прилично добър и мил.
Ти ще бъдеш прилично лош и страстен.
До теб ще съм, не го забравяй.
До кръв ще целуваш устните ми жадни.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??