29.01.2009 г., 23:32 ч.

Ти дойде 

  Поезия » Любовна
812 0 2

 

 

Ти дойде

 

 

Безкрайно дълги бяха мойте нощи -
без твоята любов.
Не спях.
Небето гледах и се молех
да ми помогне Бог.

И ти дойде -
очаквана, желана.
Разпръсна всеки мрак.
В душата ми напъпи пролет бяла.
И всичко засия.

Сега летим със тебе -
окрилени.
И сбъдваме мечти.
Приличаме на мънички планети -
със име "Аз и Ти".

 

 

© Сашо Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??