19.08.2009 г., 13:22 ч.

Ти държиш съня ми! 

  Поезия
548 0 2

Завиждам на съня ти
неподвижен
и на дълбокия ти
сън безгрижен.

И вкаменения ти
профил наблюдавам,
да присвоя късмета ти
решавам!

Шепна заклинания
на твое име:
отключи съня ми,
Валентине!

2004

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??