Ти и аз - вече два контрапункта,
същества от различни планети.
Ти и аз - две съдби между другото.
Аз и ти - две случайни комети.
Кратка среща. Лъжа. Разминаване.
Знойно лято след ледена зима.
Дълъг спомен и бързо забравяне -
Жулиета... Жена... Нелюбима...
Ти и аз - ах, какво разхищение!
Миг вълшебство на остров пустинен.
Потопени в море от безвремие...
Недолюбили... Тъжни... Отминали...
© Бианка Габровска Всички права запазени