20.04.2008 г., 18:47 ч.

Ти и аз! 

  Поезия » Любовна
647 0 0
И тази нощ погледнах сред рояк звезди,
за да разбера колко много ми липсваше.
И като малки балерини, звездите си говореха,
колко дълго и колко щастливи ще сме ти и аз.

Но тази картина бе толкова вълнуваща,
че един миг промени нещата от всякъде.
Ти дойде при мен, за да ме питаш:
"Защо си сам сред рояк звезди, любими?".

И в този миг съзнах, че най-безценното нещо имах
и това нещо беше твоята красива и топла любов.
Знаех, че твоите сини очи ти бе ми ги дала завинаги.
И двама, аз и ти, стояхме под звездното небе,
любувайки се на звездната феерия от рояк звезди!
Обичам те! Обичам те! Обичам те! Обичам те! Обичам те!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??