16.07.2013 г., 20:19 ч.

Ти и аз 

  Поезия » Любовна
640 0 2

Щом със поглед те застъпя,

пак с усмивка те събличам

и с дьха си аз те кьпя,

а с целувки те обличам!

 

Ти в прегръдката си моя,

аз за теб сьм глух и ням!

И във теб сега се моля,

ти за мен си храм!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??