Чакаш ли го? Чакай си -
със мене е.
Искаш ли го? Искай си! -
и аз съм така:
излъгани еднакво от Еднаквия.
Когато е със мен, светът е друг,
но теб ще избере, ще бъде твой съпруг.
За мен остава да съм мила и добра
сама, с горчивата усмивка и съдба.
Чакаш ли? След малко тръгвам -
с теб ще е във вечността.
© Калина Всички права запазени