8.11.2005 г., 20:22 ч.

Ти и Аз 

  Поезия
773 0 0
Ти и аз

Ти бъди луната - аз ще съм нощта.
Ти бъди реката - аз ще съм земя.
Птицата във полет - небето съм аз.
Цветето в полето - аромата - аз.

Свързани сме ние,точно като тях-
тъй необяснимо от кого и как?!
Сили ли природни или пък Съдба?
Общата ни орис,никой не разбра!



30.08.2004

© Павлина Драгова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??