18.03.2020 г., 10:19 ч.

Ти и аз 

  Поезия » Любовна
530 0 0

  Аз и ти – едно цяло,

но аромататът на шоколадов рай

ни отведе към свят на нежности и

пъстри мисли един за друг. 

    Ти бе реален,  а аз –

единствена в сърцето ти.

Нарисувах те с мисли,

опитах те с наслади.

     Аз и ти с можем да подведем света,

а с кристалния си блясък да докоснем града.

    Красиво е! 

     Динамично!

Ностлгия има в думите ни,

но ти ме превърна в месечина.

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??