Аз и ти – едно цяло,
но аромататът на шоколадов рай
ни отведе към свят на нежности и
пъстри мисли един за друг.
Ти бе реален, а аз –
единствена в сърцето ти.
Нарисувах те с мисли,
опитах те с наслади.
Аз и ти с можем да подведем света,
а с кристалния си блясък да докоснем града.
Красиво е!
Динамично!
Ностлгия има в думите ни,
но ти ме превърна в месечина.
© Десислава Танева All rights reserved.