13.01.2010 г., 13:25 ч.

Ти и аз (опознаване) 

  Поезия » Еротична
953 0 4

ТИ

Когато си с мен...

си възторжен и див,
откровено вулгарен,
възбуден, красив...

Опознаваш ме -
с думи и жестове,
наблюдение...
запечатваш
всяко мое вълнение.

АЗ

Когато съм с теб...
съм смутена и мълчалива,
говоря само с тялото си -
гола, трептяща, игрива...

Опознавам те -
с устните, с ръцете,
с ударите на сърцето...

ТИ  и  АЗ - познаваме се,
а всеки път сме различни -
страстни и неприлични,
несигурни и романтични...

на  Любовта - вечни ученици!

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??