22.10.2008 г., 19:47 ч.

Ти... и той 

  Поезия » Любовна
650 0 1
*************************************************

Ключето от сърцето си забрави,
вземи го - днес си имам друг.
Той е онова, което ти не бе и не направи -
остана винаги до мен и тук.

Знаех си, беше неизбежно -
за секунда успя да ме изгубиш.
А той показа ми колко магическо и нежно
можеш, без да искаш, да се влюбиш.

И свят от обич, днес за мен открил,
той бърза да ме зърне, зная.
Колкото и скъп за мен да си бил,
ти сам сложи на любовта ни края.

И в някоя далечна зима,
когато сам заспиваш в тишина,
спомни си, че мен ме има,
че за теб ще съм винаги една.


*********************************************************

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??